Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün şehadet şerbeti içen, şehit olan Nevşehir askerimizin ailesini aradı ve başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Nevşehirli Jandarma Komando Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in(24) Acıgöl'deki Evini telefonla arayarak ailesine ve yakınlarına sabır ile metanet, şehidimize Allah'tan rahmet, dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Latif Adıgüzel'in babası Mustafa Adıgüzel ile bugün telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı telefon görüşmelerinde, Türkiye'nin güvenliği, halkın huzuru için vatani görevini ifa ettiği sırada şehit düşen tüm polisler ile askere Allah'tan rahmet dilediği, şehit ailelerine her zaman yanlarında olacaklarını belirttiği kaydedildi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nevşehirli Şehit Ailesini telefonla aradığı sırada taziye için orada bulunan AK Parti'den 24. Dönem Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ta bulunuyordu.