AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından açılan  numaralı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili Whatsapp hattında vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

16 Nisan 2017 tarihinde halk oyuna sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili vatandaşları bilgilendirmek için AK Parti İl Başkanlığınca kurulan  numaralı Whatsapp hattına Nevşehirli vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, 16 Nisan 2017 Pazar günü  yapılacak olan halk oylaması öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin doğru anlaşılabilmesi için kurulan Whatsapp hattına vatandaşların büyük bir duyarlılık gösterdiğini söyledi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Whatsapp hattına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili merak edilen herşeyin büyük bir hassasiyetle cevaplandırıldığını belirterek; “yaklaşık bir hafta önce açtığımız Whatsapp hattımıza Nevşehirli vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi gördük. Bu bizi oldukça mutlu ediyor. Vatandaşlarımız hiç çekinmeden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili sorularını sorabilirler, ben başta olmak üzere seçimde görevli ekip arkadaşlarım halkımızın sorularını yanıtlıyor.Vatandaşlarımız  numaralı hattımızı rehberinize ekleyerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili akıllarına takılan  bütün soruları sorabilirler” diye konuştu.