Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vereceği resepsiyon milletle buluşmaya sahne olacak. Resepsiyona siyaset, sanat, iş ve spor dünyasından isimler, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları davet edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, davranışlarıyla tüm Türkiye'nin yüreğini ısıtan isimleri ve başarı hikayesi yazan vatandaşları da unutmadı.
Resepsiyonun davetlileri arasında Hollanda'da yaşayan iki gurbetçi Nevşehirli de bulunuyor.

Resepsiyonu'na Nevşehir'li İki Kişi Özel Davetli...

Geçtiğimiz yıl 11 Mart tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'nın Roterdam kenti ziyaretlerin de meydana gelen olaylarda yaralanan iki Nevşehirli hemşehrilerimizde davetliler arasında yer aldı. Bu isimlerinde Hollanda Nevşehirliler Dernek Başkanı Şengezer Kürk ile yine Nevşehirli Ayhan Olgun oldukları öğrenildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edilen Hollanda Nevşehirliler Dernek Başkanı Şengezer Kürk, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve devletimizin olayın yaşandığı ilk günden bugüne kadar bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka bizleri ziyadesi ile mutlu etti.  29 Ekim resepsiyonunun davetlileri arasında yer alarak Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşacak olmanın büyük heyecanını yaşıyoruz dedi.


Kürk, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile buluşmamızda tüm avrupa da yaşayan gurbetçilerimizin ve Nevşehir halkının selamlarını ileteceğiz"dedi.