Hakkari Dağlıca’da askerlik yapan Nevşehirli Habil Ocak, şehit düşen silah arkadaşı Uğur Yıldız ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak, Türk milletinden dua beklediklerini söyledi.

Nevşehir’in Kozaklı İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Habil Ocak Hakkari Dağlıca’da vatani görevini yapıyor.

Hakkari Dağlıca’da askerlik görevinde bulunan Habil Ocak isimli hemşerimiz tüm Nevşehir halkının dualarını bekliyor.

Hakkari Dağlıca’dan Kozaklılı Habil Ocak kardeşimizden memleketine selam var. Dua bekliyorlar.

Hakkari Dağlıca ‘da terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain pusu sonrasını içini döken Habil Ocak o günü şöyle özetliyor;

‘’Hep birlikte çıkmıştık göreve biz döndük kardeşlerim dönemedi. 4 yıldır Dağlıca ’da görev yapıyorum. Bende kobra şoförüyüm zırhlı araçta. Mekanları cennet olsun yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu abi Benim yanımda yatıyorlardı ama yoklar kardeşlerim. Memleketime selam ilet herkes dua etsin. Net 16 şehidimiz var. Kaçırılan falan yok yalan hepsi. Arada sıcak temas yaşanıyor abi bordo bereliler net 74 PKK’lı öldürdü . 24 canlı yakaladılar.''
 
İşte hemşerimiz Habil Ocak’ın o günü anlatan kısa bir açıklamasını sizlerle paylaştık. Haydi Nevşehir Habil Ocak kardeşimize ve tüm askerlerimiz için dualarımızı eksik etmeyelim. 

Yine Hakkari Dağlıca'da görev yapan bir başka Mehmetçiğimiz Nevşehirli hemşehrimizde FİB Haber.Com u arayarak Genel koordünatörümüz Fikret Çapacı İbrahim Uysal ile görüştüler.

İşte Mehmetçiğimizin o söylemleri
 : "Bizi merak etmeyin bizler çok iyiyiz. Rabbim ülkemize Milletimize zeval vermesin. Hepimizin sağlığıda sıhhatide iyi çok şükür."

Nevşehir Memleket haberlerini www.fibhaber.com dan takip ettiğini ve bizler Bu Vatanın yılmaz bekçileri olarak sizlerden tek isteğimiz var bizlere bol bol Yasin okuyup dualar gönderin.

Bizler şehadet şerbetini ve ŞEHİT olmanın anlamını bilen vatan evlatlarıyız. Vatan toprağı Hakkari'den Memletimize hemşehrilerimize Nevşehir'e ailemize sevdiklerimize selam ve saygılarımızı gönderiyoruz.

Canımız, gururumuz Mehmetçiklere selam olsun ,ana baba ocağı Nevşehir'den... Sizleri her daim kalpten hissediyoruz. Her daim yanınızdayız...