DİP ORTAOKULU ÇEVRE KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ’NDEN BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E ZİYARET

Damat İbrahim Paşa(DİP) Ortaokulu Çevre Kulübü üyeleri, Okul Müdürü İbrahim Palancı başkanlığında  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesinin şehir merkezinde her yaş grubundan kişilere yönelik olarak açtığı müzik aletleri kullanımına yönelik eğitim çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Yakın bir süreçte bağlama, gitar, kanun, ud, keman ve ney kullanımına yönelik eğitimlerden çok sayıda kişinin yararlandığını kaydeden Ünver, bu yaz dönemi için de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde piyano eğitimlerine de başlanacağı müjdesini verdi.

Eğitimin fiziki alt yapısının geliştirilmesine yönelik çalışmaların içerisinde bizzat yer aldıklarını ve bu yönde önemli atılımlara imza attıklarını vurgulayan Ünver ‘ Her şey geleceğimiz için. Biz çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını geleceğin sağlıklı toplum yapılarının oluşturulmasında önemli bir güç olduğuna inanıyoruz. ”dedi.

Okul bahçe düzenlemelerine bu kapsamda büyük bir ağırlık verdiklerini dile getiren Ünver,  daha modern okul bahçesi dizaynlarının oluşturulmasına yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.

Ziyarette daha sonra DİP Ortaokulu Müdürü İbrahim Palancı ile DİP Çevre Kulübü öğretmenleri Yeşim Ceylan ve Sevgi Özdemir, çevre kulübünün çalışmalarına ilişkin olarak çeşitli bilgiler aktardılar.