Davutoğlu'nu Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk ve Erdal Feralan ile Belediye Başkanı Hasan Ünver, Garnizon Komutanı Metin Alkaya ve Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu karşıladılar.

Davutoğlu ve beraberindekiler havalimanından, Hacıbektaş Veli Kültür Derneği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Aşure etkinliğine katılmak üzere karayoluyla Hacıbektaş ilçesine hareket etti.

Hacıbektaş Kültür merkezinde Alevi açılıma ilişkin önemli açıklamalarda bulunması beklenen Başbakan Davutoğlu daha sonra burada vatandaşlara aşure dağıtacak.
Davutoğlu 14:30 sularında İstanbula dönecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde 4. Hacıbektaş Aşure Günü etkinliğine katılmak için Nevşehir'e geldi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hacıbektaş ilçesinde ilk olarak Hacıbektaş Veli Müzesi'ni ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, müzeyi ziyaret ettikten sonra, müzenin bahçesine ağaç dikti.