Dursun Ailesi oğulları Mustafa Yusuf'un ilk mürüvvetini düzenlenen muhteşem sünnet merasimini dostları ile kutladı. Ortahisar Dedeefendi Restaurant Bahçesinde  yapılan sünnet düğünü bölgenin Eğitimci , Askerlik şubesi ile iş dünyasını bir araya getirdi.  

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Dede Efendi Restorantta haftasonu düzenlenen Nevşehir Lisesi öğretmenlerinden Murat DURSUN ve Nevşehir Askerlik Şubesinden Sariye DURSUN çiftlerinin biricik evlatları Mustafa Yusuf’un sünnet düğünü gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Lisesi öğretmenlerinden Murat Dursun ve Nevşehir Askerlik Şubesinden Sariye Dursun’un oğlu Mustafa Yusuf’un sünnet düğününde oldukça renkli görüntüler yaşandı.

 

Dursun Ailelerinin bu mutlu gününde Mustafa Yusuf Dursun’un Sünnet Düğününe Kırşehir, Kayseri, Niğde, Konya, Şanlıurfa illeriyle Nevşehir Lisesinden idareci ve öğretmenler, Nevşehir Askerlik Şubesi çalışanları ,akraba, eş dost ve komşuları tarafından yalnız bırakılmadılar.

 

Murat ve Sariye çiftleri üçüzleri Mustafa Yusuf ve kızları Belemir ve Aslıhan gelen misafirleri kapıda karşılarken yeni çeri askerleri ve palyançolar da eşlik etti.

 

Sünnet öncesi yemek ikram edildikten sonra  düğününü başarılı sunucusu Fikret ÇAPACI’nın konuşması ile başlayan muhteşem sünnet düğününde volkanlar ve konfetiler arasında Mustafa Yusuf’u yeni çeri askerleri sahneye taşırken arkalarından palyançolar ve Mustafa’nın arkadaşları sahneye kadar arkalarından geldi.

 

Sahnede Mustafa Yusuf’a duygu ve düşüncelerini soran sunucumuz Fikret ÇAPACI’ya ‘’Çok heyecanlıyım hepiniz hoşgeldiniz’’diyen Mustafa Yusuf gelen konuklar tarafından alkışlandı.

 

Devam eden programda Mustafa Yusuf’a babası tarafından Türk bayrağı annesi tarafından Kuranı Kerim hediye edildi.

 

Yemek ve sünnet dualarının okunmasının ardından Murat DURSUN ve Sariye DURSUN çiftleri evlatlarının bu en mutlu günlerinde dans ettiler.

 

Mustafa Yusuf Dursun un Sünnet pastasıyla gökyüzünde Havai Fişek gösterileri büyük beğeni toplarken Sünnetin Ortahisar Dedeefendi bahçesin çardak altında şık ve renk cümbüşüyle süslenmiş konsepti davetlilerden tam not aldı.

 Mustafa Dursun ve arkadaşları palyaçolarla eğlenirken Davetlilere yemek sonrası pasta ile birlikte Osmanlı şerbeti ikram edildi...

 

Düğün Grup Yorum’un şarkılarıyla beraber misafirler sahneyi boş bırakmadı.

 

DURSUN ailesi kendilerini bu en özel ve güzel günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür ederken onlarla yakından ilgilendiler.

 

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak DURSUN ailesine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...


0 384 212 9 444 

GSM: 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

www.fibajans.com