Nevşehir Defterdarı Orhan TAŞ, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal UYGUN ve Gelir Müdür V. Muhsin ÖZKAN,  29. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Nevşehir Ticaret Sanayi Odası Başkanı Arif PARMAKSIZ ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyarette vergi konusunda yapılan çalışmalar değerlendirilirken Nevşehir'in vergi gelirleri konuşuldu.

Defterdar Orhan Taş 29’uncu Vergi Haftası dolayısıyla Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası BaşkanıM.Arif Parmaksız ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek, kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Nevşehir'in vergi gelirleri konuşuldu

Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş ziyarette yaptığı açıklamada verginin toplumun tüm kesimine benimsetilmesi, vergi ödeme alışkanlıklarının arttırılması amacıyla her sene vergi haftası düzenlenmekte olduklarını ve ildeki vergi gelirleri hakkında bilgi aktardı.

“Vergi mükellefleri hassasiyet göstermeli”

Nevşehir TSO Başkanı M.Arif Parmaksız ise, Vergi Haftası çerçevesinde kurum çalışanlarını kutladıklarını, vergi mükelleflerinin bu konuda hassasiyet göstermelerini, verilen vergilerin ülke ekonomisine ve gelişimine çok büyük katkı sağladığını dile getirdi. Parmaksız, ziyaret sonunda ise hafta dolayısıyla gerçekleşen ziyaret için başta Defterdar Orhan Taş'a, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun ve Gelir Müdür V. Muhsin Özkan'a, teşekkür etti