Nevşehir'de, FETÖ'nün Hain Darbe Girişiminin Birinci Yıl Etkinlikleri kapsamında, Demokrasi Nöbeti 2'inci gününde Esat Kabaklı ile Diriliş meydanında devam ediyor...

15 Temmuz Destanının 1.yıldönümünde de tarih adeta yeniden yazıldı. Reisinin her zaman yanında olan Nevşehir'in desteği yine tamdı. Nevşehir'de Vatan Nöbeti 2. gününde yine devam edecek...


15 Temmuz'un yıldönümü nedeniyle Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla dün gece ülkenin her yerinde başlatılan Demokrasi nöbeti bugünde gece yarısına kadar devam edecek.

İkinci gününde Demokrasi Nevşehir Nöbeti Diriliş meydanında Esat Kabaklı ile devam edecek.Tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi Saat 20:30 da Diriliş meydanına bekliyoruz.

Demokrasi nöbetinin 2. gününde Bu akşam ki nöbete Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı’da katılacak. Nevşehir Belediyesi'nin organizasyonunda, Türk halk  müziğinin güçlü sesi Esat KABAKLI “15 Temmuz'ın yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Demokrasi Nöbetinin 2. gününde” Nevşehirlilerle bir araya geliyor.

Kabaklı, Tüm Şehitlerimiz İçin Söyleyecek...

Birçok ilde Demokrasi nöbeti kapsamında meydanlarda türküleriyle halkı coşturan ünlü türkücü bu defa Nevşehirlilerle buluşmasında kahramanlık türkülerini Şehitlerimiz için söyleyecek.

Nevşehir Diriliş Meydanında Saat:20:30 da Esat Kabaklı'nın katılımlarıında kahramanlık türküleriyle dolu Vatan Nöbetine tüm halkımızı bekliyoruz.

Hatırlanacağı gibi Esat Kabaklı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hocası aynı zamanda “Şeyhül Muharririn” olarak anılan Ahmet Kabak’lının yeğeni. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı mitingine geldiğinde Esat Kabaklı’nın “ez oğlum” türküsüyle karşılanmıştı.