Derinkuyu İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sarı Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com'u ziyaret etti.

FİB Haber.Com İnternet gazetesi İmtiyaz sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’ı makamında ziyaret eden  “Derinkuyu  Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Mustafa Sarı  “FİB Haber Gazetesi her zaman bizlerle beraber olmakta, kamuoyuna yaptığımız çalışmaları aktarmaktadır. Bu nedenle hem yeni yerinizin hayırlı ollması sebebiyle ziyaret hem de Teşekkür için geldik. dedi.

Başkan Sarı, ziyarette odasının çalışmaları hakkında bilgi vererek “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte odamızın güçlenmesi için çalışıyoruz. Ayrıca üyelerimizi sürekli ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyoruz ve yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz” .Bizim derdimiz tasamız sevdalısı olduğumuz Derinkuyumuza ve Derinkuyulu esnaflarımızın her zaman her şartta yanlarında olmaktır dedi.

FİB Haber İnternet gazetesi imtiyaz sahibi Uysal ve Çapacı'da Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Nevşehir'in gözü kulağı ve en çok takip edilen haber organı FİB Haber internet gazetesi olarak tüm Nevşehir geneliyle birlikte Derinkuyu ilçemizinde Gündemininde olup bitenleri gazetemizde yayınlamanın haklı onuru içerisindeyiz dedi.