AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu ilçesinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşırken ilçe sakinleriyle sohbet ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı.

Açıkgöz: "Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var İrade, Erdem, Cesaret ile DERİNKUYU İlçemizde YOLA DEVAM diyor.."

Burada açıklamalarda bulunan Açıkgöz, "Türkiye üzerinde kirli plan yapanların oyunlarını bozmak için 24 Haziran'da kurulacak sandıklarda güçlü bir iktidar, güçlü Meclis, sürekli istikrar için milletimizin karar ve vicdanına başvuracağız." diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili  Adayı Açıkgöz, yapılacak daha çok işin olduğunu söyleyerek, Gelişen, değişen büyüyen Nevşehir ve Güçlü bir Türkiye için Vakit şimdi Derinkuyu Vakti Durmak Yok Yola devam" dedi...

İşte Milletvekili Açıkgöz'ün Derinkuyu ilçe ziyaretlerinden kısa notlar:

"Derinkuyu ilçemizde hemşerilerimizleyiz."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: “Bizim siyaset anlayışımızda çok çalışmadan, emek vermeden, fedakarlıkta bulunmadan netice almak diye bir şey yok. Milletimizle el ele gönül gönüle 16 yıldır güçlü Türkiye için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.”
Vakit Derinkuyu Vakti

Biz,Gençlerimize Güveniyoruz.‬

‪“İlk OYUM Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK PARTİ’ye” diyen Derinkuyulu genç kardeşimize biz de “Gençliğe güvenen Cumhurbaşkanımız Sayınn Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gençlerimiz ülkemizin kaderinde söz sahibi olacak ki geleceğe güvenle yürüyebilsin.”

Anadolu’muzun emektar ve vefakar anaları, kahraman kadınlarımız kendileri, aileleri ve ülkeleri için 24 Haziran’da Cumhurbaşkanınız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK PARTİ’ye devam diyor. Vakit Türkiye Vakti

Vakit Derinkuyu Vakti...

Derinkuyu Taşıyıcılar Kooperatifimizi ziyaret ederek esnaflarımızla “Durmak Yok Yola Devam” diyoruz. Bölünmüş yol ağlarımızla 16 yıldır yolları böldük ancak gönülleri birleştirdik. 24 Haziran’da da milletimizin desteğiyle Türkiye Şahlanacak." dedi.
 

Suvermez Köyümüzdeyiz.

“15 Temmuz’da milletimizin egemenliğini hiçe sayanlara fırsat vermeyen, vatanına sahip çıkan kahraman milletimiz; 24 Haziran’da da milletimizin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve davasına sahip çıkacaktır.”

Derinkuyu'nun Kararı Devam...

Derinkuyulu esnaf ve vatandaşlar, Açıkgöz'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Vatandaşın dertlerini kendilerine kaygı edinmiş, vatandaşın sıkıntılarını yakından bilen ve her an halk ile iç içe olan insanları mecliste görmek bizleri onurlandırır. Gerek Ülkemizdeki ve gerekse İlçemizdeki siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesini istiyoruz” diye konuştular.

Açıkgöz'e Derinkuyu ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Derinkuyu ilçe Başkanı Bülent Aksoy, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, AK Parti Eski Milletvekili Rıdvan Köybaşı ve partililer eşlik etti.