Derinkuyu İlçe Kaymakamı Murat Öztürk'ün Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Başkan Çavdar ile birlikte kasabadaki  bir kahvede  vatandaşlarla konuştu ve  sorunlarını dinledi.
Yazıhüyük Kasabamızı sık sık ziyaret eden İlçe Kaymakamı Murat Öztürk daha önceleri de kasabadaki düğünlere de katılmış,cenaze evlerini de ziyaret ederek  vatandaşları yalnız bırakmıyor.Şehit Ailelerimizi ,Gazilerimizi ve Gazi yakınlarını her  fırsatta ziyaret eden İlçe Kaymakamı  bu kez de Kasaba halkıyla buluştu. Kasaba halkı “düğünlerimizde mutluluğumuzu paylaşan, cenazelerimizde acılarımızı paylaşan içimizden biri O” diyerek İlçe kaymakamı Öztürk’e övgüler yağdırdılar.
Kasabada halk buluşması  çarşı merkezinde Serkan Köksal'a ait kahvehanede yapıldı. Kaymakam Öztürk’ün halk buluşmasında İlçe  Belediye Başkanı Cengiz Çavdar,İlçe Özel İdare Müdürü Yusuf Özgümüş,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü V. Muharrem Karataş, Yazıhüyük Mahelle Muhatarları Enver Ertaş,Ercan Bilgin ve çok sayıda Kasabalı  katıldı.
Buluşmada karşılıklı İstek,şikayet ve öneriler konuşuldu. Kaymakam Öztürk burada yaptığı konuşmada, “ halk buluşmalarını çok faydalı olmuştur. Halkımızın sorunlarının daha yakından takip edilmesinin gerekmektedir. Köyleri ziyaret ederek halkımızla buluşuyoruz. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz.” Dedi.   


Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, oturma odası ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve takım elbise
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 10 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 12 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan