Derinkuyu Belediyesi tarafından yaptırılan bin Kişilik Çok Amaçlı Kültür Merkezi Hizmete Girdi.

İki katlı olarak yapılan Çok Amaçlı Kültür merkezinde  mutfak, yemekhane, gelin odası,, müdüriyet, mescit, ve bay bayan engelli wc’ler de bulunuyor.  500 araç oto park kapasiteli Kültür merkezi gündüz saat 11.00 – 17.30 arası 400 lira, 19.00 – 24 saatleri arası da 500 lira, yemek verildiğinde de 200 lira kira alınacak. Bütün ikram ve müzik ekibi düğün veya nişan yapacak kişilere ait olacak.

Belediye Başkanı Ahmet Balcı ile İlçe Kaymakamı Selman Kibaroğlu, Cumhuriyet Savcısı Devrim Yetişkin ve Oğuz Erdem Özer Çok Amaçlı Kültür Merkezini gezerek incelemelerde bulundular.

Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı hizmete giren Kültür Merkezi ile ilgili olarak: “21 Mayıs 2015 tarihînden itibaren düğün, nişan ve toplantı yapacak vatandaşlarımız belediyemize müracaat ederek yapacakları etkinliklerle ilgili tarihlerini alabilirler.

Bölgemiz belediyelerinde böyle bir kültür merkezi yoktur. İlçemiz güzel bir Kültür Merkezi hizmet binasına kavuşmuştur. Derinkuyulu hemşerilerime bu binanın hayırlı olmasını niyaz ederim.” Dedi.

Haber:Osman Aytekin