Derinkuyulu Hayırsever Mehmet Ekmekci Derinkuyu Kaymakamı Murat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nail Demirtaş’ta hazır bulundu. İstanbul’da ikamet eden ve kısa süreliğine tatil için memleketi Derinkuyu’ya gelen Hayırsever Mehmet Ekmekci’yi Kaymakam Öztürk makamında karşıladı.
Kaymakam Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken;‘’İlçemiz eğitimine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi binasını yaptırmanızdan ve Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu Lisesi’nin arsasını bağışlamanızdan dolayı size teşekkür ediyorum. İnsana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu bize bir kez daha göstermiş oldunuz ve yaptırdığınız eserlerle gençlerimize umut ışığı oldunuz. Bu okullarda okuyan öğrenciler geleceğin Mehmet Ekmekci’leri olacaklar ve doğup büyüdükleri topraklara büyük eserler bırakacaklardır. Dolayısıyla size şükranlarımı sunar, bu topraklarda büyüyen tüm hayırseverlere örnek olmasını diliyorum. Allah Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve uzun ömür diliyorum.’’ dedi.
Hayırsever Mehmet Ekmekci ise; ‘’Sayın Kaymakamım öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Görevinizde üstün başarılar dilerim. Bizim zamanımızda böyle modern okullar ve imkânlar olmadığından, Derinkuyulu gençlerimizin daha iyi şartlarda okuyabilmeleri için, ilçemize birokul yaptırma ve okulların yapılması için eğitime katkı yapma kararı aldım. Yeter ki çocuklarımız ve gençlerimiz okusun. Ülkemize ve Milletimize hayırlı evlatlar olsunlar’’ dedi.
Derinkuyu Kaymakamı Murat Öztürk, Hayırsever Mehmet Ekmekci ve misafirlerini çay ikramının ardından iyi dilek ve temennilerle makamından uğurladı.


Haber: Osman Aytekin