Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği  (DERSİAD) Nevşehir Şubesi muharrem ayı dolayısıyla Alibey Camii önünde vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure etkinliğine, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Tarım Hayvancılık Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Göç İdaresi Müdürü Ömer Taşçı, Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta , İHH Başkanı Baki Öncel ile DERSİAD üyeleri ve 7 den 77 ye çok sayıda vatandaş katıldı.

Alibey cami önünde gerçekleştirilen Aşure etkinliği Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün duasıyla başladı.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, DERSİAD olarak birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olan aşureyle insanlarımıza hayır yapmak istediklerini ifade etti.

Civelek, böylesine önemli bir günde vatandaşlarımıza aşure dağıtmanın mutluluğunu yaşadığını, önümüzdeki dönemlerde de hayır işlerine devam edeceklerini belirtti. 

Halk aşure dağıtımına büyük ilgi gösterirken uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar DERSİAD derneği hayır sahiplerine teşekkür ettiler ve dua ve niyazda bulundular.

Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan CİVELEK Ve Yönetim Kurulu üyelerininde hazır bulunduğu aşure dağıtımı sırasında Başkan Ercan Civelek sıraya giremeyecek kadar yaşlı olanlara bizzat kendi elleriyle aşure dağıttı. 

Nevşehirli vatandaşlar yaptığı açıklamada, DERSİAD'ın faaliyetinin çok güzel bir şey olduğunu, birlik ve beraberliğimiz için bu çok güzel çalışmaların örnek teşkil ettiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.