19 – 21 Mayıs tarihlerinde Nevşehir'in Ürgüp ve Avanos ilçesinde yoğun trafik bekleniyor.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Cuma gününe denk gelmesi ile birlikte 3 günlük tatilde, Nevşehir Kapadokya bölgesinde bulunan turistik ilçe ve beldelerimiz de yoğun araç trafiği beklenmektedir.

Ürgüp ve Avanos İlçesine ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin ilçe şehir merkezinde turistik alışveriş mekanlarını rahatça ziyaret etmelerini ve uzun süre şehir merkezinde vakit geçirmelerini sağlayarak, gerek ilçe turizmine gerekse Nevşehir ve Kapadokya yöresinin sosyal, ekonomik hayatına katkı sunmalarını sağlayacaktır. Bu nedenle, vatandaşların belirtilen tarihler arasında araçlarını ilçe merkezine park etmemelerini önemle rica ederiz.

Kapadokya bölgesinde Ürgüp ve Avanos olarak, turizmden daha iyi faydalanabilmek için ilçeyi ziyarete gelen insanların rahat bir şekilde şehir merkezini gezebilmeleri, güvenli bir şekilde alış veriş yapabilmeleri ve olumlu intibalar içerisinde olmalarını tesis etmek için şehir trafiğini rahatlatmak büyük önem arz etmektedir.

Bu hususta vatandaşların 19-21 Mayıs tarihleri arasında araçlarını şehir merkezine park etmemeleri önemle duyurulur.