ENGELLİLERİN TUZAĞINA DÜŞMEYİN

13 ARALIK’DA GÖRME ENGELLİLER YARARINA HİÇ BİR ETKİNLİK YOK

Nevşehir’de görme engelliler yararına Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir etkinlik düzenleneceğini belirterek, etkinlik için vatandaşlardan 50 TL toplanıldığı şeklindeki haberler üzerine Nevşehir Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı.

Nevşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, dolandırıcılıkta her yolu kullanarak vatandaşların yardımseverlik duygusunu büyük bir vicdansızlık içinde kullanan dolandırıcılara karşı vatandaşların duyarlı olunması çağrısında bulunuldu.

Açıklamada şöyle denildi; “ Son günlerde Nevşehir’de çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile eğitim kurumlarının yöneticilerine başvuruda bulunup, 13 Aralık 2014 Cumartesi günü görme engellilere yönelik bir proğramın organize edildiği belirtilerek 50 TL lik bilet satıldığı duyumları alınmıştır. Nevşehir Belediyesi’ne ait Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde anılan tarihte böyle bir etkinlik yer almamaktadır.  Bu nedenle vatandaşlarımızın böyle bir yanlışlığa meydan vermemelerini önemle rica ederiz.”