Nevşehir'de gizli buzlanma nedeniyle aynı noktada meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı...

Nevşehir'de Aynı Noktada 3 Ayrı Kaza: 3 Yaralı 

Edindiğimiz bilgilere göre, saat 14.45 sıralarında
 Gülşehir'den Nevşehir istikametine gitmekte olan ikisi 50 plakalı, diğeri 31 plakalı üç ayrı otomobil gizli buzlanma nedeniyle kaza yaptı.

İlk kazada 31 plakalı otomobilin sürücüsü gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkarak savrulan otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Aynı noktada 50 FA plakalı otomobil mucizevi şekilde yol kenarına savrulurken, 50 plakalı diğer otomobil ise orta refüjde ter döndü.

Birkaç dakika aralıklarla aynı noktada meydana gelen 3 ayrı kazada toplam 3 araçta maddi hasar meydana gelirken, bu kazalarda 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören diğer araç sürücüleri, güneşten dolayı görüş açılarının daralması nedeniyle kaza yapmamak için yavaşlayarak sol şeride geçip beklemeye başladı.


DİKKAT! Gülşehir - Nevşehir Arası Ve Nevşehir Şehir Girişi Gizli Buzlanma var...

Aynı noktada kaza yapan ve Kazaya şahitlik eden vatandaşlarımız Nevşehir - Gülşehir arası ile Nevşehir girişinde çok ciddi gizli buzlanma yaşandığını ve bu konuda herhangi bir ölümlü kazaya neden olmamak adına Karayolları ve Belediye ekiplerini biran önce Tuzlama çalışmaları yapması gerektiğini belirtiyor.
Gülşehir-Nevşehir arası patates depoları mevkiinde ve Nevşehir girişinde gizli buzlanma var. Sürücülerimiz dikkatli olsunlar....
FİB Haber merkezi olarak bizde  Karayolları ve Belediye ekiplerini tuzlama çalışmaları yapmasını bekliyor, Nevşehir-Gülşehir yolu üzerinde seyehat edeceklerede dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.   


Foto: Musa Efe