Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir ve beraberindeki heyet ile birlikte, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette, Genel Başkan Özdemir sendikal çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verirken, müftülüklerimizin personele ve halka yönelik yaptığı hizmetlerde sendikalara katkı ve destek yaptıklarını söyledi.

Müftü Öztürk, gerçekleşen nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Genel Başkan Özdemir ve heyetine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Genel Başkan Özdemir ve heyeti Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezinde gerçekleştirilen personel toplantısına katıldı.

Toplantında konuşan Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, “Allah ve resulüne itaat edin, birbirinize düşmeyin, sonra zayıflarsınız ve zaferi elden kaçırırsınız. Sabredin, kuşkusuz Allah sabredenleri sever” diyerek Enfal Suresi 46. Ayeti Kerimeden örnek verdi ve din görevlilerinin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bulunmaları konusunda nasihatte bulundu.

Yaptı kısa konuşmasının ardından Genel Başkan Yusuf Özdemir ve heyeti toplantıdan ayrıldı.