Ürgüp’lü hayırsever iş adamı merhum Mehmet Dinler ve yine yaşadığı dönemde ilçe ve bölgemize önemli eserler bırakan hayırsever oğlu merhum Mustafa Dinler için Yakup ve Mehmet Dinler, her yıl geleneksel hale getirdikleri Mehmet Dinler İlkokulunda okuyan öğrencilere öğle yemeği ikramını bu yılda devam ettirdiler. 

Geleneksel Vefa Yemeği'nde buluştular...

Ürgüp Dinler Hotel'de düzenlenen öğle yemeğine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, MHP İlçe Başkanı Mustafa Öz, İlçe Emniyet Müdürü ile Mehmet Dinler İlkokulunda eğitimine devam eden öğrenci ve öğretmenleri ile İlçe protokolünün katıldığı yemeğin sonunda dua okundu, bu etkinliği yıllardır düzenleyen Dinler ailesinin geçmişlerine rahmet dilendi.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler düzenlenene tkinliğie ilişkin açıklamasında; "19 Mayıs 1998’de kaybettiğimiz Dedem Mehmet Dinler ve bu tarihten tam 19 yıl sonra 19 Mayıs 2017 tarihinde kaybettiğimiz Babam Mustafa Dinler’in ölüm yıldönümlerinde onur konuklarımız Mehmet Dinler İlkokulu Öğrencileri, Öğretmenleri ve İlçe Protokolü ile bugün bir araya geldik.Bizleri bugün yalnız bırakmayan Sn. Kaymakamımız Mehmet Maraşlı ve Sn. Belediye Başkanımız Fahri Yıldız başta olmak üzere Savcılarımıza, Jandarma Komutanımıza, Emniyet Müdürümüze, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, Milli Eğitim Müdürümüze, Mehmet Dinler İlkokulu Müdürümüze, Dinler Group’un birim amirlerine ve bize servis yapan Dinler Hotels - Ürgüp’ün Mutfak ve Servis departmanlarına çok teşekkür ederiz. Unuttuğum kimse varsa affola..." dedi.

 Mehmet Dinler İlk okulunda eğitim gördükleri için çok şanslı olduklarını ifade eden öğrencilerde, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ürgüp, Nevşehir ve Kapadokya Bölgemize çok önemli hizmetler sunmuş Mehmet Dinler ve Mustafa Dinler'i rahmetle anıyoruz.