Nevşehir spor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve Yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla Kapadokya Hill Hotel & Spa'da sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Nevşehir spor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç burada yaptığı açıklamasında, Yozgat maçında takıma destek veren tüm taraftarlara teşekkür etti ve şampiyonluk yarışında hala iddialı olduklarını belirterek, "Biz bitti demeden bitmez" dedi.

Başkan Dirikoç, Yozgat maçını artık geride bıraktıklarını şampiyonluk yarışında hala iddialı olduklarını ifade etti.


Henüz şampiyonluk için hiçbirşeyin bitmediğini söyleyen Dirikoç, Yönetim Kurulumuzla, Hocamızla, futbolcularımızla Yozgatspor maçından gerekli dersleri çıkardık. Artık bundan sonraki maçlarımızı da kayıpsız kapatmak istiyoruz.

Dirikoç yaptığı açıklamasında; Her gecenin nasıl sabahı var ise, bu kötü sonuçtan sonra çok çabuk silkelenip uyanacağız ve durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Kalan 6 haftada oynayacağımız 5 maçın 5'inden de galip gelerek rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. En zorlu haftaları geride bıraktık. Bizler son hafta son maçın 90 dakikası bitimine kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.


Üstüne basarak söylüyorum, henüz hiçbir şey bitmedi. Şampiyonluk için Nevşehirspor'la birlikte Aksarayspor ve Yozgatspor'un şansları eşit. Bugün daha çok el ele verip daha çok sayfları sıklaştırma zamanı.

Bu Büyük Taraftarımıza Şampiyonluk Yakışır !
Büyük taraftarımız yağmur çamur demeden akın akın  takımını desteklemeye geldi. Biz sizlerden aldığımız güçle yıkılmadan dimdik ayaktayız. Sizler de hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Herzaman omuz omuza takımımızı desteklemeye devam edelim. Dün olduğu gibi bugün de yarın da biz şampiyonluğun en büyük adayıyız. Büyük taraftarımızdan aldığımız güçle gerekeni herzaman yapacağız. Herzaman olduğu gibi;Hep destek, tam destek!!" dedi.


Kırmızı Beyazlı ekibimize şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Saglık olsun. Yozgatspor daha Aksarayspor'la deplasmanda oynayacak. Daha çok maç var, rövanşi var daha... Yeterki biz inancımızı kaybetmeyelim. Bu arada yüreği güzel insan Ertaş Grup ve Nevşehirspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ertaş beyefendiye Kapadokya Hill Otel'de ki muhteşem kahvaltı ve güzel ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. 

Nevşehir İnandı bir kere, dönüş yok nafile...


Haber: Mustafa Ferveren