FİB Haber / Özel-Diyarbakır’ın Sur ilçesinde özel harekat timinde görev yapan Nevşehirli polis memuru F.İmamoğlu , PKK teröristler tarafından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Sokağa çıkma yasağını devam ettiği Sur ilçesinde, teröristleri temizlemek için bölgeye gelen özel harekat timinde görev yapan Nevşehir'li 1993 doğumlu iki yıllık polis memuru F.İmamoğlu, el bombalı saldırı sonucu yaralandı.
 
NEVŞEHİRLİ POLİSİMİZ GATA'YA KALDIRILDI
 
Yaralanan Nevşehirli polis memuru F. İmamoğlu , helikopterle Ankara Gülhane Askeri Hastanesi’ne (GATA) getirilerek tedavi altına alındı. Yoğun bakımda olan Özel Harekat Polisi F.İmamoğlu’nun hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Saldırı sonrası haber verilen Özel Harekat Polisi F. İmamoğlu'nun Annesi Ve Kardeşi İçin Özel Araç Tahsil Edilerek, Gülhane Askeri Hastanesi’ne (GATA) gönderildiler.

Pkk'lı teröristlerce bombalı saldırı sonrasında Hain saldırıda yaralanan Nevşehirli özel hareket polisimiz F. İmamoğlu'na Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Diyarbakır Sur'da Dün Saldırı Sonucu 2 Polisimiz Yaralanmıştı.

 Sur'daki barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık günü alınan, 11 Aralık cuma günü 17 saat ara verildikten sonra tekrar ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar devam ediyor.

2 ÖZEL HAREKAT POLİSİ YARALANDI

Polis ve askeri birliklerin ortak düzenlediği operasyonda bugün de çatışma çıktı. Çatışmaların yoğun olarak devam ettiği Hasırlı Mahallesi Yıkıkkaya Sokak içerisinde bugün sabah saatlerinde 2 özel harekat polisi yaralandı.

YARALI POLİSLER HASTANAYE KALDIRILDI

Yaralı polisler Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

KANAS VE BOMBALI SALDIRI DÜZENLEDİLER

Polislerden birinin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açılan ateş sonucu,diğerinin ise atılan el bombasının patlaması ile yaralandığı belirtildi.

1 YARALI POLİSİN SAĞLIK DURUMU AĞIR

Keskin nişancı kurşunu ile yaralanan polisin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer polisin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.