FİB Haber Merkezi İnternet Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fikret Çapacı ile bir süre görüşen DP Nevşehir Adayı Mustafa Isınır, yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Belediyecilik içerisinden gelen biri olarak bilgi ve tecrübelerimizle kentimize daha güzel hizmet vereceklerinin altını çizen Isınır Nevşehirli halkımızdan 30 Mart yerel seçimlerinde destek ve dualalrını bekliyoruz dedi.


Demokrat Parti’yi ayakta tutmak için mücadele ettiklerini belirten İl Başkanı Dinçer Akgür de, “Bayrağı dalgalandırıyoruz. Dilimiz döndüğünce doğruları anlatmaya çalışıyoruz. Partiyi ayakta tutmak için vargücümüzle çalışıyoruz. Seçimden sonra durum değerlendirmesi yapacağız. İnşaallah iyi olacak” dedi.

Akgür her zaman demokrat misyona yardımcı olduklarının altını çizerek, Başkan adayımız Isınır’a başarılar diledi. Nevşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Isınır, Nevşehir Gündeminin adresi FİB Haber.com a başarılarını devamını dileyerek seçim süresince demokratik şekilde yaptığınız yayınlar için sizlere teşekkür ediyorum dedi.