Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğüne bağlı şehirler DSİ Yatırımları İle İhya Olurken, Nevşehir ise adeta üvey evlat muamelesi gördüğünü belirten vatandaşlar tepki gösterdiler.

Kayseri, Kırşehir ve Yozgat adeta DSİ yatırımları ile ihya olurken Nevşehir'in ise adeta üvey evlat muamelesi gördüğü şeklinde eleştiriler her geçen gün artarken, vatandaşlar tepkilerini "Bırak bu işleri, Devlet Su İşleri " şeklinde dile getiriyorlar.

FİB Haber Merkezine tepkilerini dile getiren Nevşehirli vatandaşlarımız, Yaz ortasına gelindi hala hiçbir çalışma göremiyoruz diyerek, DSİ 12. Bölge Müdürlüğü' nün 2017 Yılı yatırımlarıyla ilgili yapılacak olan çalışmaların neler olduğunu ve neden Nevşehir'de DSİ çalışmalarında bu kadar ağırdan alındığını merak ediyor.

Şimdi söz DSİ 12. Bölge Müdürü Okan BAL'da. Kendisini Diyarbakır'daki görevinde başarılı çalışmaları ile tanıdığımız Sayın Bal'ın Nevşehirli vatandaşların bu sorularına cevap vererek Devlet Şu İşleri'nin Nevşehir'deki çalışmaları ve yeni yatırımları hakkında bilgi vermesini bekliyoruz.