Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Nevşehir şube Başkanı Nurhan Dülger Anneler günü dolayısıyla Annelerimize özel Nar Kasabasında bulunan CK Yeşil vadi düğün salonu ve eğlence merkezinde annelerimize açık büfe kahvaltı düzenledi.

Canlı müzik eşliğinde düzenlenen Özel Anneler Günü Kutlamasına Nevşehir genelinden annelerimizin büyük ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.

Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ercan Akpınar, Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Nevşehir şube Başkanı Nurhan Dülger ve Kadın Hakları Komisyonu Sözcüsü  Av.  Sema Yurtbilir YAVUZ, Anneler Günü dolayısıyla annelerimize "Aile içi şiddet kadına karşı şiddet ve şiddetten korunma" konulu konferans verdiler.Kadın hakları hususunda açıklamalarda bulundular. Program sonrasında katılımcı anneler  Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Nevşehir şube Başkanı Nurhan Dülger e teşekkür ettiler.

Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ercan Akpınar da burada yaptığı konuşmasında Dernek çalışmaları ve amaçları hakkında bilgiler verdiler....Akpınar açıklamasında;
"İnsanların en hayırlısı, insanlığa faydalı olandır." inancı ve prensibiyle yola çıkan derneğimiz; farklı kültürlere ve uluslara ilham kaynağı olan "Medeniyet"imizden hareketle, geçmişten aldığımız inanç ve güçle, geleceğimize ve yarınlarımıza dair projelerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirme azim ve kararlılığındadır.
 
"Hedef kitlemiz çocuk ve genç; muhatap kitlemiz ise önce Türkiye, sonra tüm Dünya'dır."