23 Mart Dünya Meteoroloji Günü, Nevşehir Konağı’nda düzenlenen yemekle kutlandı.
Büro Memur-Sen ve Genç Memur-Sen Nevşehir Temsilciliklerinin katkılarıyla Nevşehir Konağı’nda düzenlenen yemekte bir araya gelen meteoroloji çalışanları, Dünya Meteoroloji Gününü kutladı.
Meteoroloji tanıtım filmi ve personeli tanıtan slayt ile başlayan yemekte konuşan Kapadokya Meydan Meteoroloji Müdürü Murat Dilli, Nevşehir’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.
Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser’de tüm çalışanların Dünya Meteoroloji Gününü kutlayarak sendikanın almış olduğu iş yavaşlatma eylemine Genç Memur-Sen olarak desteklediklerini belirtti.  Keser, havacılık tazminatının Meteoroloji çalışanlarının da hakkı olduğunu belirterek sendika olarak her zaman meteoroloji çalışanlarının yanında olduklarını ifade etti.
Nevşehir Konağı’nda düzenlenen yemeğe Nevşehir Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın, Kapadokya Meydan Meteoroloji Müdürü Murat Dilli, Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz, Genç Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, Genç Memur-Sen İl Başkan Yardımcısı İsrafil BARAN, meteoroloji personeli ve eşleri katıldı.  Etkinlik sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.