Duygu ve Fatih Çekiç çifti, hafta sonu düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir’in tanınmış ailelerinden Doyurgan ailesi ve Çekiç ailesinin evlatları, gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Duygu ve Fatih Çekiç Çifti, Çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. NEÜ Tafana Salonunda gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Doyurgan ve Çekiç ailelerinin hiç bir masraftan kaçınmadığı düğün töreni masalları aratmadı. Davetlileri kapıda karşılayan Doyurgan ve Çekiç aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. 

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan genç çiftin aile büyükleri "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz"” dedi.

Gecenin kahramanı Duygu ve Fatih Çekiç "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğün Salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. 

Bölgede Organizasyon işlerinin tartışmasız bir numarası olan FİB Ajans Organizasyon tarafından Davetliler için en ince ayrıntının hazırlanarak düşünüldüğü düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan menü ve eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünle çocukları Duygu ile Fatih’in mürüvetini dostlarıyla paylaştı.

FİB ajans Organizasyon olarak Duygu ve Fatih Çekiç Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.