Kaymaklı Belediyesi, eğitime destek kapsamında okullara katkısını sürdürürken, okullardan da Belediye Başkanı Halit Elma’ya teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

Kaymaklı Atatürk Ortaokulu’nun yönetici ve öğretmenleri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’ı ziyaret ederek, okullara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymaklı Belediyesi'nin okullara destek ve katkısının önemli olduğunu ifade eden Atatürk Ortaokulu Müdürü İrfan Açıkgöz, Başkan Elma'ya e-Twinnig hakkında bilgi verdi. Proje, Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla oluşturulan eTwinning Faaliyetlerinde Kaymaklı Atatürk Ortaokulu, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Belediye Başkanı Halit Elma'da yönetici ve öğretmenlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Elma, “Yavrularımızın daha sağlıklı şartlarda eğitim görebilmeleri için Kaymaklı Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çaba göstereceğiz" dedi.