NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz hafta sonunda 3. olağan genel kurulunu gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldılar.

Nevşehir Merkez ilçe Seçim Kurulu Başkanı Adnan Yaman’ı makamında ziyaret eden Eğitimciler Birliği Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri genel kurulun ardından göreve resmen başladılar.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığında yapılan görev dağılımında Mustafa Özdemir Şube başkanlığına, Ali Can Çağlak Başkan Vekilliğine, Mehmet Sürücü Mali İşlerden Sorumlu Başkan yardımcılığına, İskender Çınar Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcılığına, Yavuz Selim Yıldırım Basın ve İletişimden sorumlu başkan yardımcılığına,  Fatma Aygün Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına, Servet Bozkurt ise mevzuat ve toplu sözleşmeden sorumlu başkan yardımcılığına getirildi.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, yeni dönemde sendika olarak önemli başarılara imza atmayı hedeflediklerini belirtti.