Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 2011-2012 yıllarında başlatılan ve 2017 yılında 5. düzenlenen "EĞİTİM ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ ORTA ANADOLU BÖLGESİ ÖDÜL TÖRENİ" Sivas’ta yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Nurettin KONAKLI’nın katıldığı ödül töreninde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, Derinkuyu İlçe Milli eğitim Müdürü Yücel IRMAK, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR ve “Okulda Yaşam Ağı” projesi ile ödül almaya layık görülen Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu öğretmen ve idarecileri ile “Çalışma Grupları Ve Yönetim” Projesi ile ödül almaya layık görülen Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve idarecileri katıldı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR ve çalışmaları başarılı bulunan öğretmen ve idarecilerimiz Sayın Bakanımız İSMET YILMAZ tarafından plaketle ve Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Çalışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve idarecilerimiz tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


2 PROJEMİZ BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.
2011-2012 yıllarında başlatılan ve 2017 yılında 5. düzenlenen "EĞİTİM ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ ORTA ANADOLU BÖLGESİ ÖDÜL TÖRENİ"
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir açıklamasında; Bugün Sivas'da MEB Strateji Geliştirme Başkanımız Sayın Nurettin Konaklının katılımı ile gerçekleşti.
Türkiye Genelinde 3357 Başvurunun yapıldığı ve
 5 ilin bulunduğu bölgede ödül alan 8 projenin ikisi Nevşehir'den... Ödüllerden Sivas 3, Nevşehir 2, Kayseri 1,Kırşehir 1,Yozgat 1