NEVŞEHİR(MHA) Şehrimizde faaliyette bulunan ve 1995 yılında değerli ilim adamı, yazar ve toplum önderi Zeki Soyak hoca efendinin öncülüğünde kurulan Enderun Eğitim Vakfı, hizmet hayatının 20 yılını geride bırakıyor.

20 yıldır çalışmalarıyla halkımızın takdirini toplayan Enderun Eğitim Vakfı, kalıcı bir dizi projelerini hayata geçirmek için planlı ve programlı bir şekilde öz veriyle çalışmalarına devam ediyor.
Bu güne kadar on binlerce öğrencinin yetişmesi ve milli duygularla hizmet kervanına katılmasına vesile olan Enderun Eğitim Vakfı Hizmetlerini şehrimizin dışına taşırarak Kayseri, Konya, Ankara, İstanbul, Aksaray, Niğde, Kırşehir, Bursa, Erzurum, Van gibi daha birçok ilde de faaliyetine devam etmekte.

Enderun Eğitim Vakfı 20. yılını geride bıraktığı 2015 yılında eğitim anlayışını ferdi planda, sosyal ve toplumsal planda da uygulamaya devam edecek.. Ulaşılmadık insan, sahiplenilmedik bir fert kalmayana kadar, azimle hizmete adanan Enderun eğitim vakfı 2015 yılında göz ve gönül dolduran sosyal kültürel çalışmalara devam edecek.
11 Nisan 2015 Cumartesi saat 13:30 da Enderun Eğitim Vakfı Genel Merkezi önünde yapılacak kutlamalara Enderun eğitim vakfı yöneticileri tüm halkımızı davet ediyor.