Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız, Nevşehir'in Göre kasabasında Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Belediye meclis üyesi adayları,AK Parti belde teşkilatı ile birlikte kalabalık bir grup tarafından karşılandı...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu "Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız Beldemize süpriz bir ziyarette bulundu. Gelir gelmez de Belediyemize gelerek bizleri onurlandırdı. Bizlere Göre kasabasında bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Ziyarette Nevşehir Milletvekilleri,Nevşehir AK parti il Başkanı Kazım sunar,Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz ve çok sayıda partili hazır bulundular.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, ziyarette Tarımsal sulamadan dolayı borçlu olan çiftçiler için Bakan Taner Yıldız’a hazırlamış olduğu bir dosya sundu.

Bakan Yıldız Göre kasabasında Başkan Mustafa Topçu ya Ustalık dönemi için Yerel seçim çalışmalarında başarılar dilerken,30 Mart Yerel seçimlerinin önemine işaret ederek Göre’li tüm halkımızın bu tarihi önem arz eden Yerel Seçimlerde Mustafa Topçu Başkanımıza oy vererek,1 oyun bile önemine dikkat çekti.

Daha sonra göre belediyesinde Bakan Yıldız’a bir buket Gül ve yöresel ayran takdim edildi.