Enerji Ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Eski Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Tarafından Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde Ve Ürgüp'ün Ortahisar Kasabasında Düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" Konulu Toplantıda Konuştu.

Eski Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Partisinin 16 Nisan Tarihinde Yapılacak Olan Referandum Çalışmaları Ve Yaşlılar Günü Münasebetiyle Ürgüp İlçe Başkanlığının Düzenlediği Programa Katılmak Üzere Nevşehir’in Ürgüp İlçesine Geldi. Ürgüp'te Bulunan Kayadan Oyma Bir Otelde Kahvaltı Öncesi Açıklama Yapan Taner Yıldız, Ak Parti Genel Merkezinin Verdiği Görev Çerçevesinde, Gerek İllere Gerekse Yurt Dışı Faaliyetlere Katıldığını Söyledi. Yurt Dışındaki Çalışmalarını Tamamladığını İfade Eden Yıldız, Hem Kayseri'nin Hem Çevre İllerde Genel Merkezin Verdiği Görevi Yerine Getirdiğini İfade Etti. Referanduma 3 Hafta Kaldığını Altını Çizen Yıldız, "Tam 3 Hafta Sonra Bugün 16 Nisan, İnşallah Türkiye'nin Sistem Değişikliğiyle Alakalı Çok Önemli Ve Ciddi Bir Tercihini Oylamaya Sunacak. Her Zaman Olduğu Gibi Milletimize Güvenimiz Tam, Bu Zamana Kadar Doğru Yaptığımıza İnandığımız Kadar Güçlendiğimizi Gördük.16 Nisanda Bunun Vurgusu Olacak. Vicdanına Ve Aklına Güvendiğimiz Milletimizle Beraber Bu Yola Devam Edeceğiz. Bugün Ürgüp'te, Ortahisar'da Ve Gülşehir'de Programlarımız Olacak. Kampanyalar Sağduyunun Lehine Olmuştur. Bir Sistem Değişikliğiyle Alakalı Konuşuyoruz. Bu Yalnızca Ak Partinin Meselesi Değildir. Diğer Partilerden De MHP'nin De Sayın Devlet Bahçeli'nin Tavırları Çok Açık Ve Net. Her Zaman Söylediğimiz Gibi PKK'nın Ve Fetöcülerin Hayırlarına Talip Değiliz. Onun Haricindeki Hayır Oylarının Mutlaka Müzakereye Açılabilir. Bunu Açtıkça Haklılığımızı Daha Fazla Anlatabildiğimizi Gördük. Önümüzdeki 3 Hafta İçerisinde Evet Oylarını Bir Miktar Daha Artacağını Düşünüyorum." Dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk Ve Ebubekir Gizligider, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ve Partililerle Burada Kahvaltıya Katılan Yıldız, Ardından AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti.

Yıldız, Parti İlçe Teşkilatında Gazetecilerin FETÖ Soruşturması Kapsamında Haklarında Yakalama Kararı Olmasına Rağmen Hakan Şükür Ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan İhraç Edilmemesi Konusunda Sorulan Soruya "İstikrarın Tesis Edilmesine Borçlu Olan İktidar Partileridir. Biz İstikrarı Kurduk Ve Tesis Ettik. Bunun Korunmasına Borçlu Olanlar Yalnızca İktidar Partileri Değildir, Spor Alemi De Bunlardan Biridir. FETÖ İle Alakalı Yargı Kararları Bulunan Ve Bununla Alakalı Mahkeme Sürecinde Bulunan Bir Yapıya Karşı Galatasaray Camiasının Yekpare Olarak Böyle Bir Karar Almamış Olmasını Gerçekten Çok Büyük Bir Üzüntüyle Karşıladım. Biz 15 Temmuz'da Meydanlara Çıkarken Yanımızdakine Sen Hangi Partidensin Diye Sormadık, Hangi Takımdansın Diyede Sormadık, Yalnızca Türkiye'nin Birlik Ve Beraberliğini Düşündük. Ben Çocukluğumda Galatasaraylı Olarak Büyüdüm, Ama Şu Anda Galatasaray'ın Almış Olduğu Bu Kararın Beni Galatasaray'dan Uzaklaştırdığını Söylemeliyim. Taraftarlarının Dahi, Türkiye'nin Birlik Ve Beraberliğinin Hangi Partiye Ait Olduğu Önemli Değil, Hiç Bir Şekilde Türkiye'nin 15 Temmuz Tehdidine Kayıtsız Kalamaz. Galatasaray'ın Aldığı Bu Karar Bununla Alakalı Kayıtsızlığı Gösteren Bir Karardır. Oy Birliğiyle Alınmadı, Onu Biliyorum, Bu Kararın Alınmasına Oy Verenlerin Toplum Vicdanını Özellikle Taraftarlarını Yaraladıklarını Bilmeleri Lazım. Böyle Bir Kararı Çok Büyük Üzüntüyle Karşıladım." Dedi.

Parti Ziyaretinin Ardından Ürgüp'te Esnaf Ziyareti De Yapan Eski Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatının Yaşlılar Haftası Münasebetiyle Düzenlediği Programda Yaşlıların Gününü Kutladıktan Sonra, 16 Nisan Tarihinde Yapılacak Referandumla Alakalı " 3 Hafta Sonra Bugün, İnşallah Suhûnet İçerisinde Vatandaşımızın Tercihlerini Sandıklar Kapandıktan Hemen Hemen Bir Buçuk, İki Saat Sonra Net Sonuçları Alacağımız, Bir Akşamı Yaşayacağız. Bu, Türkiye'nin Nisan Ayında Baharı Olacak. Her Birinizin Gayretleriyle Emekleriyle Ve Bütün Yaptığınız Çalışmalarla Bu Noktaya Ulaşacağız." Dedi.

Şahısların Fani Olduğunu Ama Sistemlerin Geleceğe Matuf Olduğunu Vurgulayan Yıldız, "Soruyorlar, Sayın Bahçeli'nin Başına Tuğla Mı Düştü De Daha Önce Hayır Diyordu Şimdi Evet Diyor? Bahçeli'nin Başına Tuğla Düşmedi Ama Başkent Ankara'nın Başına Bomba Düştü. O Bombalardan Sonra Sayın Bahçeli Bir Devlet Sorumluluğuyla Beraber Bunun Bir Parti Meselesi Olmadığına, Bunun Yalnızca Bir Şahıs Meselesi Olmadığına, Bu Ülkenin İstiklali Ve İstikbaliyle Alakalı Bir Konu Olduğuna Karar Verdikten Sonra Evet Dedi."

Konuşmaların Ardından Eski Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Tarafından Aralarında Şehit Annelerinin De Bulunduğu Yaşlılara Kur'an-I Kerim Ve Türk Bayrağı Bulunan Hediye Takdim Edildi.