3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Nevşehir İl Müdürü Hüseyin ŞENER´in öncülük ettiği heyette engelli derneklerin temsilcileri ve engelliler yer aldı.

Ziyarete katılan engelliler Vali CEYLAN´a çiçek hediye etti.


Ziyarette konuşan Vali CEYLAN, engellilerin sorunlarını kendilerine sorun edindiklerini belirterek, engellilerin toplumla bütünleşmesini sağlayacak çalışmalarla ilgili olarak neler yapılabiliri düşünmek için çok önemli bir günde olduklarını söyledi.
    Nevşehir´de gerek bakım merkezlerinde gerekse diğer kurumlarda, özellikle belediyenin merkezinde engellilere yönelik hizmetlerin devam ettiğini belirterek, “Devletimizin de bize vermiş olduğu destekle birlikte engellilerimizin sorunlarının çözümünde daha etkin ve verimli çalışma imkanı elde ediyoruz. Önemli olan bizim bu farkındalığı devamlı olarak hatırlamamız gerekiyor. Bizimde bir engelli adayı olduğumuzu hiçbir zaman unutmadan onların problemlerini, ihtiyaçlarını, dertlerini kendimize dert edinmeliyiz ve çözüm için gayret sarf etmeliyiz” dedi.
   Vali CEYLAN, “İlimizde sağlanan bu tür çalışmalar bundan sonra da aynı şekilde sürecek. Nevşehir´deki bu güzel birlikteliğin sürmesini istiyorum. Ben bu açıdan şanslı bir ilde bulunduğumuzu biliyorum. Engellilerimize daha iyi bir yaşam standardı sunmak için gayret sarf edeceğiz. Problemler olabilir. Önemli olan bu problemleri en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak. İnşallah 365 gün engellilere yönelik çalışmalarımız en güzel şekilde devam edecek” diye konuştu.