Nevşehir’deki engelli kuruluş yöneticileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Yoldaş başkanlığında ,Nevşehir’de engellilerin kurduğu çeşitli  sivil toplum örgütlerinden oluşturulan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Ünver,  Nevşehir Belediyesi olarak her türlü engellilerin yararlanabileceği Özel İnsanlar Eğitim Merkezi ve Parkı’ndaki düzenleme çalışmalarının son aşamaya getirildiğini belirtti.Bu çalışmaların tamamlanmasını büyük bir sabırsızlık içerisinde beklediğini ifade eden Ünver,engellilerimizin oldukça rahat ve huzurlu bir ortam içerisinde eğitimlerinin sağlanacağı merkezin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını kaydetti.

Engelliler adına Nevşehir Görme Engelliler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, engellilere yönelik yapılan hizmetlerden dolayı,Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.