ENGELLİLERDEN ÜNVER’E YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ

Nevşehir Özel İnsanlar Merkezi’ndeki eğitimlerini sürdüren engelliler, 51. yaşını kutlayan Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, sürpriz yaş günü kutlaması yaptılar.

Nevşehir Belediyesi’nin hizmet ünitelerinde Sosyal işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ile birlikte   incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hasan Ünver, Özel İnsanlar  Merkezi’ndeki ziyaretinde hiç de beklemediği sürpriz ile karşılaştı.

Geçtiğimiz Şubat ayında hizmete kazandırılan   Özel İnsanlar Merkezi’nde  uzman eğiticilerin nezaretinde sosyal ,  kültürel ve sportif çalışmalar yapan engelliler, Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ziyareti sırasında, önceden hazırladıkları ve üzerinde ‘Nice Yıllara Başkanımız’ yazılı yaş pastayı ikram ettiler.Engelliler ile birlikte yaş pastayı kesen Ünver, engellilerin duyarlı  ve nazik davranışlarından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Engelliler ile birlikte günün anısına bir de toplu fotoğrafta çektiren Ünver, incelemeleri sırasında,25 metrekarelik bir alanda oluşturulan sera alanını da gezerek,engellilerle birlikte sebze topladı.