Nevşehir'in saygın ve seçkin Ailelerinden Erdoğan Ailesi’nin evlatları Kadir Erdoğan, Sağlam Ailesinin biricik kızları Sıla Sağlam ile bu hafta sonu Göreme Turist Otelde düzenlenen Muhteşem Düğünle dünya evine girdi...

Kadir ve Sıla ERDOĞAN Çiftinin Bu Mutlu Günü Nevşehir'de 2017 Yılının Düğünü Olarak Gösteriliyor...


Kapadokya Bölgesinin önemli mekanlarından Göreme Turist Otelde yapılan dillere destan  bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Kadir Erdoğan ve Sıla Sağlam'ı, bu mutlu günlerinde, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebuvekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Atilla Seçen,Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, İş Adamları Ekrem Nurlu, Necmi Cantekin, Mustafa Ertaş, Fatih Zağlanmış, Tuncay Özbilgiç, Zafer Salgın, Akrabaları ve sevenleri ve Arkadaşları, genç çifti yalnız bırakmadı.

Nevşehir'in esnaf, siyaset, sanat ve iş çevrelerinin tanınmış simalarını Bir Araya getiren düğün törenine, her iki ailenin yakınları ile Nevşehir, Aksaray, Ankara, Kayseri , İstanbul ve ülkemizin muhtelif kentlerinden gelen yaklaşık bin yüz kişilik kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 

Eroğan Çifti Göreme Turist Otel havuz başında gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Çiftin nikahını Göreme Belediyesi Nikah Memuru Yasin Temel kıydı. Çiftlerin Şahitliklerini ise Salim Erdoğan, Yener Erdoğan, Taner Erdoğan, Levent Erdoğan ile Murat Yılmaz ve Özkan Özçiftçi yaptılar...


Merasim öncesinde kısa bir konuşma yaparak çifti kutlayan FİB Haber Genel Koordünatörü Fikret Çapacı , aile kurumunun kutsal ve önemli olduğunu vurguladı. Toplumun temel taşının aile olduğunun altını çizen Çapacı, Kadir ile Sıla Erdoğan çiftine bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. 

Düğüne katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'de genç çifti tebrik etti. 

Gelinin Ailesi ile damadın annesi Fatma ve babası Caner Erdoğan kendilerini bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan bütün herkese teşekkür etti.
Başarılı sunumlarıyla düğüne renk katan Fikret Çapacı nın anonsu ile sahneye davet edilen Damat ve gelin dolar yağmuruna tuttular. Nevşehir'in sevilen simalarından İş adamı Caner Erdoğan'ın in oğlu Kadir Erdoğan ile, Aksaray'ın yine tanınmış ailelerinden Sağlam Ailesi'nin biricik kızları Sıla Sağlam'ın, Adeta dillere destan düğün törenine katılan yaklaşık bin yüz kişilik davetli kitlesi, unutulmaz Bir Akşam yaşadılar.


Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın babası Caner Erdoğan ile gelinin Ailesi, misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

1.100 kişilik katılımla havuz başı tamamen dolmak bir yana dışarı taşarken, düğüne katılan Muammer Ünal Orkestrası, söyledikleri birbirinden güzel parçalarla, düğüne renk kattılar.

Birbirinden güzel parçaları eşliğinde coşan davetliler, zaman zaman söylenen parçalara eşlik ederek dans ettiler ve keyifli anlar yaşadılar.

Hiçbir masraftan kaçınılmayan ve davetlilerin rahatı için en ufak ayrıntının bile düşünüldüğü düğün töreni sonrası, davetliler, genç çifti tebrik ederek,  ayrıldılar.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası DİPA AVM Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Caner Erdoğan , duygularını şöyle dile getirdi:
Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan çeşitli İllerden gelen tüm Akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum.Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, Darısı bekarların başına' dedi.


FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Kadir & Sıla ERDOĞAN genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

İşte  www.fibhaber.tv de de yayaınlanacak olan "ERDOĞAN" Ailesinin Dillere Destan Düğününden kareler...