Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir halkına teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir halkına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine büyük bir destek verdikleri için Nevşehir’e ve özellikle Acıgöl ilçesine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’ Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bana sizler çok büyük destek olduğunuz. Ahde vefanın en güzel örneğini sergilediniz. İşte bu yüzden tüm Nevşehir halkına bir kez daha teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nevşehir’de Halka Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’de valilik ve belediyeyi ziyaretinin ardından halka hitaben bir konuşma yaptı.

Damat İbrahim Paşa Bulvarı’nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nevşehir’e bir şükran borcum var, onu ifade etmem gerekiyor. 10 Ağustos 2014 seçimlerinde Nevşehir, şahsıma verdiği yüzde 64,4 oranındaki destekle, farkını bir kez daha ortaya koydu. Bilhassa yüzde 88’e ulaşan desteğiyle Acıgöl ve yüzde 72’lik desteğiyle merkez olmak üzere, tüm Nevşehir’e şükranlarımı sunuyorum. Nevşehirli kardeşlerimin her birine kadirşinaslıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu itimadınıza layık olmaya çalışacağım" dedi.