AK Parti Nar Belediye Başkanı Ali ERDOĞMUŞ, suskunluğunu bozarak çok önemli açıklamalarda bulundu: "Nurcu değilim, fetullahçı hiç değilim..." dedi.

İşte Başkan Erdoğmuş un o açıklaması;

Özellikle Türkiye Toplumu olarak, yaşamakta olduğumuz, tehlikeli  ve zor süreç  devam ederken,basınımızın  yapacağı haberler konusunda, her zamankinden daha hassas davranması , elindeki bilgi ve belgeleri, devletimizin yetkili kurumlarıyla Paylaşmaları ,ülkemizin geleceği açısından  ve  Hukukun temel kavramları olan ,yürütme ve yargı  bakımından,  çok  önem arzetmektedir.
  1. Hakkımda çıkartılmak istenen haberler, gerçekleri yansıtmayan, söylenti haberlerden ibarettir.
  2. Hakkımda isnadedilen suçlamalarla ilgili, itirazlarımı; noter marifetiyle, ilgili makam ve mercilere yapmış bulunmaktayım.
  3. Avukatım ise, basında yer alan, yalan haber konusunda, hukuki  çalışmaları  başlatmıştır.
Lanetullah adını verdiğim, fetö terör örgütüyle, uzaktan , yakından, maddi, ve manevi, her hangi bir birlikteliğim, olmamıştır. Paralel  yapının elemanlarının, seçimi kaybetmem için özel çaba sarf ettikleri de bilinmektedir. (Ayrıca bu yapının başındaki mahluka, 1995 yılından beri de, kişisel olarak hasımlığım ve aleyhte söylemlerim vardır.)

Nurcu değilim, fetullahçı hiç değilim. Bugüne kadar Milli gençlik vakfı dışında, hizmet ettiğim vakıf, ve dernek, bulunmamaktadır. AK Partimizin kurulduğu günden bu yana Cumhur Başkanımız , Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN sevdalısı bir aileyiz. Partimize, liderimize ve davamıza Gönülden bağlıyız. Gönül bağımızı koparmaya  kimsenin  gücü yetmeyecek ALLAHIN izniyle.

Lara  kolejinde okuyan kızım; 2014-2015-2016 yıllarında, eğitimine Kardelen kollejinde devam etmiştir.

Lara kollejinin ruhsat konusuna gelince; Değerli Basın mensuplarımızla, sorulu cevaplı yapacağım basın toplantısında, 2003 yılından 2016 yılına kadar olan, tüm bilgi ve belgeleri kamu oyuna ibraz edeceğim.

Ali Erdoğmuş olarak, Hayatım boyunca ,bir kaç trafik kuralı  dışında; Hukaka ve Kanunlara, aykırı bir davranışım olmadı, Yasal olmayan hiçbir şeye de müsaade etmedim ve asla göz yummadım.

Aslı esası olmayan, yalan, yanlış haberlerle , şahsımı itibarsızlaştırma gayreti içinde olanlar varsa, ve bunuda,  bilinçli ve maksatlı yapıyorlarsa, onların hesabını , hukuki haklarım saklı kalmak kaydı ile, şimdilik  ALLAHA  havale  ediyorum. Ancak  bilgi eksikliği sebebiyle ,sehven eksik yanlış bilgilerle ,hakkımda suizan da bulunulmasının, dini ve hukuki sorumluluğunu ise ilgililerine havale ediyorum.

Sonuç itibarı ile Görevimin başındayım, Rabbim beni ve bütün insanlığı , adaletten ayırmasın.
Sizin hayır gördükleriniz şer, şer gördüklerinizde de hayır olabilir. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz!"

İnsanlar  hesaplar  yapar, Yaradansa taktir eder. Bizede sabretmek düşer.(19.09.2016)

Ali  Erdoğmuş
NAR BELEDİYE BAŞKANI