NE BODRUM NE ANTALYA, YENİ GÖZDE KAPADOKYA !!

Yaz sezonuna sayılı günler kala, Ereğlili tatilcilerle şimdiden alternatif tatil planı yapmaya başladı. Bodrum, Antalya bir yana; farklı yerler keşfetmek isteyen Ereğlililer artık Nevşehir’i tercih ediyor. İki senedir ilçeden yüzlerce kişiyi ağırlayan Hotel Green, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de Ereğli’ye destek veriyor. “Ereğli’ye olan vefa borcumu ödemek istiyorum” diyen işletme sahibi Ereğlili İşadamı Asım Çevikpehlivan, geçtiğimiz yılın haziran ayında Ereğli Kız Yetiştirme yurdundan onbeş öğrencinin tüm masraflarını üstlenerek 2 günlük konaklama, balon turu, Türk gecesi, çanak yapımı, at turlarıyla Nevşehir’in tüm güzelliklerini tanıttığını söyledi.

Yılın her mevsimi keyifle ziyaret edebilen Hotel Green; Kapadokya'nın tam ortasında şirin ve sade bir köy olan Çavuşin'de peribacalarının içinde geniş bir alana kurulmuş sessiz, sakin bir konaklama tesisi olarak hizmet veriyor.Tarihin eşsiz güzellikteki manzaralarını gezerken yorulacaksınız. Bu yorgunluğunuzu Nevşehir’in tarihi dokusu işliğinde en gözde oteli Hotel Green’da atacaksınız.

26 oda ve 60 yatak kapasitesine sahip olan Hotel Green’de ayrıca yöreye özgü dekorasyon içerisinde yöresel yemek çeşitlerinin tadına varabilir kayadan oyma orijinal tarihi yapıyla geçmişe yolculuk yapabilirsiniz.

Green Hotel hakkında detaylı bilgi edinmek için;

http://www.motelgreen.com/tr/index.html