Eren Bircan Toprağa Verildi

NEVŞEHİR(MHA) Uzunca bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden, Yıllarca Çevre ve Orman İl Müdürü olarak ilimizde görev yapan Eren Bircan hayatını kaybetti.

İlimizdeki görevinin ardından Çevre orman eski il müdürü Eren Bircan, Çevre ve Orman bakanlığı müşaviri olarak görev yapıyordu.

Eren Bircan tedavi gördüğü Nevşehir devlet hastanesinde hakkın rahmetine kavuştu. Bircan’ın cenazesi Nevşehir Kurşunlu camiinde cenaze namazına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda cemaat katıldı. İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Merhumun naşı Gülşehir ilçesine bağlı Fakuşağı köyü mezarlığında toprağa verildi.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 



Eren Bircan ın cenazesine  Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,Nevşehir  Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, belediye başkanları, daire müdürleri ve yakınları katıldı. Bircan'ın cenaze namazını Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk kıldırırken namaz sonrası Bircan'ın cenazesi Gülşehir'in Fakuşağı Kasabası'nda bulunan belde mezarlığına defnedildi.
Allah rahmet eylesin...