Ak Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş, 30 Mart yerel seçimler için sürdürdüğü ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Ertaş,seçim çalışmaları kapsamında bir taraftan esnaf, STK Resmi kurumlara ve diğer taraftanda ev ziyaretlerini sürdürüyor.Bu kapsamda AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Özcan ı ziyaret ettiler.

Oda Başkanı Adem Özcan, ziyaretten duyduğu memenuniyeti dile getirerek,Yerel Seçimlerin ülkemiz şehrimiz ve  Acıgöl ilçemiz için hayırlısı olmasını diliyorumsizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.

AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ertaş daha sonra sırasıyla Acıgöl Şöforler Odası ,Acıgöl ilçe Müftülüğü ve Acıgöl Güldeste Derneğini ziyaret ettiler.

Acıgöl de vatandaşların büyük ilgi göstererek destek verdikleri Başkan Adayı Ertaş Allahın izniyle Acıgöl de 30 Mart sonrası ilçemizde hizmetlerimize Durmak Yok Yola Devam diyeceğiz dedi.

"Acıgöllü Vatandaşlara göre ACIGÖL'de bu iş çoktan bitmiş gözüküyor..."

Vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği AK Parti başkan Adayı Ercan Ertaş şu açıklamalarda bulundu:

 BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
AK Parti Acıgöl Belediye Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş ; “Biz yola çıkarken “Her nefes HĪZMET, Her nefes ACIGÖL için" olacak sloganı ile çıktık. Azmettik, çok çalıştık ve başaracağız. Biz bu seçimi kazanacağız. Kazandıktan sonrada tıpkı şimdi olduğu gibi, durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Her zaman verdikleri sözlerinin arkalarında olduğunu belirten Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş “Kavgalardan çok bütünleşmeyi, Bir ve birlik olmayı kendimize hedef yaptık.

Acıgöl’de adil bir yönetimi, eşit hizmet anlayışıyla Verdiğimiz hizmetler ve yapacağımız projeler sayesinde Acıgöl'de hizmetler sürecek ilçemiz yakaladığı hızlı ivmeyle büyümesini sürdürecek.

Biz Acıgöllü hemşerilerimizin emrine amadeyiz. Onlar için çalışıp, onların daha refah yaşamaları için elimden geleni yapacağız. Ben yaptım oldu mantığından çok, Birlikte Acıgöl'ü yöneteceğiz” şeklinde konuştu.