Gazetemiz FİB Haber, yeni hizmet binasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 

Ertaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş ve beraberindeki heyet Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com internet gazetemizi ziyaret etti...

Ertaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde,FİB Haber Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

FİB Haber'in Nevşehir de seçkin bir yere sahip olduğunu ifade eden Musa Ertaş; “Nevşehir basınımızın önde gelen ismi www.fibhaber.com'u; yeni hizmet binası, yeni tasarımı, genç ve dinamik bir ekiple görüyoruz.

FİB Haber'in başarılarının artarak sürmesini temenni ediyorum” dedi.

Ertaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ertaş da, FİB Haber.Com un yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Nevşehir basını bizim için önemli. Bu noktada sizlerde bizlere ciddi destek verdiniz. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Size ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi.


Çapacı'da “Gazetemiz FİB Haber, yeni yapılanmasıyla ilkeli yayıncılık anlayışını sürdürecektir” diye konuştu.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahibi Çapacı ve Uysal da, Musa Ertaş’a teşekkür ederek, Nevşehir'in Gururu olan Ertaş Grup Ailesine çalışmalarında başarılar diledi.