Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “2013 Yılı En’leri Ödül Gecesi”nde yılın en iyileri ödüllerini aldı.
Göreme Alaturca Restaurant’ta düzenlenen ödül törenine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz KILIÇ, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay ŞIMARMAZ, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza SELMANPAKOĞLU, İl Defterdarı Hatice İşcen ERCOŞMAN, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, Orman İşletme Müdürü Aykut SATIRLI, TKDK İl Koordinatörü Murat ASİLTÜRK, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ, Ertaş Grup Yön. Krl. Başk. İşadamı Musa ERTAŞ ile çok sayıda oda başkanı ve gazeteciler katıldı.
“2013 yılı en iyi yatırımcı işadamı ödülü” Musa Ertaş’a verildi.
 
“2013 yılı en iyi yatırımcı işadamı” ödülünü alan Musa Ertaş bir konuşma yaparak, gazetecilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi gerektiğini söyledi. Ertaş, gazetecilerin şehrin olmazsa olmazı gördüğünü belirterek, bir müteşebbis ya da bir üretici ürününü bir şekilde belirli bir platforma tanıtma ihtiyacı hisseder. Bunu da en güzel basın yoluyla yapar dedi. İnsanın yaşadığı bölgeden bilgi alması içinde basının çok önemli olduğunu kaydeden Ertaş, Gazetecilerin hür ve bağımsız olması gerekiyor. Bunun içinde yaşam standartlarının yukarı çekilmesi için yeni kaynaklar oluşturulması lazım ve yaşam standartları yükseltilmesi lazım dedi.