İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Kapadokya Eğitim Kültür Turizm ve Doğa Sporları Derneğinin (KAPSED) koordinatör olduğu Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kapadokya Atlı Okçuluk Derneği ve Ürgüp gençlik ve spor ilçe müdürlüğünün ortak olduğu, “Ertuğrul’un Torunları Projesi” Başarılı şekilde devam ediyor.
Hafta sonu yapılan çalışmalara Ürgüp ilçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR, Kapadokya Eğitim Kültür Turizm ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Oğuzhan TEKİN, Kapadokya Atlı Okçuluk Derneği başkanı Kuttusi TÜRK ve veliler katıldı.
Proje koordinatörü ve (KAPSED) başkanı Oğuzhan TEKİN projemiz başarılı bir şekilde devam etmektedir. Proje ortaklarımız ile uyum içerisinde çalışmalara devam ediyoruz inşallah 23 Nisan 2018 tarihinde gösterimizi gerçekleştireceğiz. Eğitmenlerimiz ve takım arkadaşlarımız program için çalışmalara devam ediyor. Projemiz temel amacı çocuklarımıza doğru tarih bilinci vermek, ata sporumuzu öğretmek ve  sağlıklı bireyler olmalarını sağlamak, tüm takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
Çalışmalarda eğlenen öğrenciler renkli görüntüler verdiler.