Hafta sonunda oynanacak olan Nevşehirspor- Adana Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını izlemek üzere baba ocağı Nevşehir'e gelen Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Rasim Arı, AK Parti geçmiş dönem Nevşehir İl Başkanlarından Mali Müşavir Ersan Erkut'la gönül sohbetlerinde bir araya geldi.

AK Parti geçmiş dönem Nevşehir İl Başkanlarından Mali Müşavir Ersan Erkut; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı dönemim ve günümüze kadar olan süreçte, Nevşehir ve hemşehrilerimize desteğini hiç bir zaman esirgemeyen, değerli kardeşimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Sn Rasim Arı ile bir sohbet ortamında bir araya geldik. Bu güzel gönül sohbeti için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Çay kahve bahane, gönül illa sohbet ister...

Nevşehir'in Gönül Adamları Gönül Kahvesinde buluşurda kahve içmeden olurmu. Sanki yıllardır birbirleriyle hiç görüşmüyorcasına hasretle, ülkenin ve memleketin sorunlarını o masada çözecek kadar heyecanlı, kaliteli, çıkarsız ama dostça ama samimi... Öyleki Koyu sohbet hiç bitsin istemedik. Devamının sözünü aldık. Kimler vardı diye düşünmemek içinde o anı ölümsüzleştirdiğimiz bu kareyede nokta değil ama virgül koyduk.