Efsane Nevşehirspor'un eski kaptanlarından Caner Köksal, yeni sezona dair düşüncelerini FİB Haber Merkezine dile getirirken "ALT YAPI" vurgusu yaptı. Köksal, Nevşehirspor'un profosyonel liglerde kalıcı olabilmesi için mutlaka güçlü bir alt yapısının olması gerektiğini söyledi.

Eski Kaptan Köksal'dan Alt Yapı Vurgusu! 

Alt yapısı olmayan bir yerde üst yapıdan söz edilemeyeceğine işaret eden Köksal, şunları kaydetti: Öncelikle Yeni Başkan ve Yeni Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 2017-2018 Futbol sezonu öncesinde şehrimizde yakalanan gözle görülür bir kıvılcım tüm camiamızda olduğu gibi benide heyecanlandırıyor. Zira şehrimizde Şampiyonluk havasını alıyorum. Ve görümyorum ki bu sene şehrimizden takımına destek var, eski bir takım kaptanı olarak bununla gurur duyuyorum. 


Artık Şampiyonluğu ve Profosyonel liglerde mücadele edilmesi gerektiğine tüm şehir inanmış ve bunu da apaçık gösteriyor. Benim burada önemle altını çizmek istediğim şey şudur ki, Nevşehirspor gibi bu şehrin önemli bir markasının geleceği açısından ve kalıcı başarıları için mutlaka şimdiden alt yapı konusunda mutlaka adımların atılması gerekiyor. Kulüp Başkanımız ve Yönetime tavsiyem şudur ki; Bu sene başarılı olunsada olunmasada takımımızın geleceği için mutlaka alt yapıya ihtiyaç var.Bu da ancak şehrin kendi evlatlarından oluşacak, alttan yetişen çocuklarımızla mümkündür... Biraz gayret ve gerekli çalışmalar yapılırak 80-90'lı yılların ruhunu tekrardan ortaya çıkarmamız lazım" dedi.

Herşey Nevşehirspor İçin...!


Yeterli saha ve tesislere sahip olunduğunu açıklayan Köksal, "Bölge yetenek fışkırıyor. Yörenin florası futbolcu olmaya çok yatkın. Ama bunu biz bir türlü hayata geçiremedik. Nevşehirspor’un geleceği güçlü alt yapısı ile ancak sağlanacağı düşüncesiyle Biran önce doğru fikirlerle, güzel projelere ihtiyacı var. "dedi.

Nevşehirspor'un eski kaptanlarından Caner Köksal sözlerini 2017-2018 futbol sezonunda Nevşehirspor'umuza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim sözleriyle tamamladı.