Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde hayata geçirilen ‘sıcak asfalt yol yenileme’ çalışmalarında sona gelinirken, taksi esnafı açtıkları afişlerle Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ettiler.

Açıktıları afile poz veren taksici esnaflarımız "Nevşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu yol düzenlemesi ve asvalt çalışmasından dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine Teşekkür ederiz" dediler.

Kapadokya Taksici durağı esnafları “Özellikle yol ve düzenleme çalışmalarından çok memnunuz ve daha da iyi olacağını düşünüyoruz. Nevşehir Belediye Başkanımızın çalışmaları çok yerinde, bat-çık projeleri olsun, çevre yolları olsun, güzergahlar olsun çok iyi. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de bu afişle anlayışları için Nevşehirli vatandaşlara teşekkür ederek sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda; "- İşte Anadolunun has evladı Nevşehir esnafı. Anlayışınızdan dolayı ben teşekkür ederim.Huzur içerisinde bol ,helal kazanca vesile olsun inş." dedi.