NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir merkez ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından belde belediye başkan adaylarının açıklanacağını söyledi.

Bu hafta içerisinde büyük bir merakla beklenen Nevşehir merkez belediye başkan adayının açıklanması bekleniyor. Hemen ardından yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilçe belediye başkan adaylarının da kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Bu süreçte merkez ilçe başkanlığı olarak bütün aday adaylarına eşit mesafe olmaya özen gösterdiklerinin altını çizen Ak Parti Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, Ak Parti genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından belde belediye başkan adaylarının da açıklanacağını dile getirdi.

İlçe ve beldelerde Ak Parti’nin en doğru adayı belirleme konusunda büyük bir hassasiyetle çalıştığına da dikkat çeken Ak Parti Merkez ilçe başkanı Açıkgöz, son günlerde bazı aday adaylarının desteklenmesi, bazı adaylarının da aday gösterilmemesi yönündeki davranışların gayet normal olduğunu sözlerine ekledi.