Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İŞKUR Toplum Yararına Proje kapsamında Ürgüp Belediyesinde 9 ay süresince istihdam edilen 50 personele teşekkür etti.
Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir İŞ-KUR Müdürlüğü ile Toplum Yararına Proje ( TYP ) kapsamında Ürgüp Belediyesinde istihdam edilen ve 9 ay süren çalışma süresi tamamlanan geçici personele emekleri nedeniyle teşekkür etti. 
Çeşitli İşlerde görevlendirilen 50 Personelin Ürgüp Belediyesinde İŞ-KUR tarafından istihdam edildiğini söyleyen Yıldız, noter tarafından çekilen kur'a ile çoğunluğunu bayanların oluşturduğu ekibin 9 ay boyunca Ürgüp'e bir çok katkı sağladığını söyleyerek, "Allah devletimize zeval vermesin. Ürgüp için çalıştınız, maaşlarınızı sigortalarınızı İŞ-KUR karşıladı. Alın terinizle helal kazancınızı ailenizle paylaştınız. Hepinize tüm Ürgüp halkı adına teşekkür ediyorum." dedi. 
Çalıştıkları 9 ay içerisinde Ürgüp Belediyesi ile aile gibi olduklarını söyleyen geçici işçiler, işten ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek göz yaşı döktüler.